FAMILJ O BARN

loading...

Jag är utbildad förskollärare med lång erfarenhet med att jobba tillsammans med barn. Detta gör att jag har en förmåga att fånga barnet i stunden. Jag leker mig fram till bilden och pratar med barnen så de inte tänker på att de blir fotograferade.  Detta gör att du kommer att få fina och naturliga bilder på dig och dina barn.

I varje paket ingår digitala filer i både högupplöst och lågupplöst format. Detta för att ni ska kunna skapa ett eget digitalt album att visa för släkt o vänner.  Jag har en avgift för själva fotograferingen på 750 kronor sedan väljer ni själv hur många bilder ni vill köpa till. Detta gör det hela enkelt och ni har koll på kostnaden från början. Självklart är det högupplösta bilder som gäller.

Så här går det till

När du hör av dig till mig och bestämt dig för en fotografering, så betalar du en fotograferingsavgift på 750 kronor, jag skickar en faktura där de villkor som gäller står. Jag fotograferar ute i naturligt ljus och tar en kostnad av 25 kronor per mil utanför Mark. Vid babyfotografering är vi naturligtvis inne, vi fotograferar då vid ett ljust fint fönster hemma hos mig och jag använder mig av reflexskärm för att hjälpa det naturliga ljuset.

Vi tillsammans väljer tid och plats, och vi fotograferar ute. Ni fotograferas utomhus på Mariebergsparken/Ramsholmen eller någon annanstans där det passar er bäst. Jag fotograferar ute i naturligt ljus och tar en kostnad av 25 kronor per mil utanför Mark. Eftersom vi fotar UTE kan det bli inställt med kort varsel om vädret är dåligt men då bokar vi om och ingen extra kostnad tillkommer.  Vi fotograferar i ca en timme,  och därefter får ni ert urval av bilder ca: 40-50 styck i ett eget webbalbum. Därefter väljer ni hur många bilder ni vill köpa och väljer paket efter hur många bilder ni vill ha. 

Klädtips, ha gärna ljusa kläder, undvik starka färger eller tryck, matcha gärna kläder på syskon utan att det känns allt för uppstyltat och stylat, har ni andra funderingar är ni välkomna att fråga.

Efter fotograferingen är då det egentliga arbetet för mig börjar, det är då som bilderna ska väljas ut, granskas och redigeras, själva bildbehandlingen. Varje foto fixat till och väljs ut nogrannt för att ni ska få det bästa urvalet av bilder. Denna tid tar minst lika lång tid som själva fotograferingen

När jag har redigerat dina bilder kommer du få en länk med dina bilder till ett eget webbalbum, Bilderna kan ni titta på i lugn och ro innan ni bestämmer er för vilket paket ni önskar köpa. När du betalt ditt paket leverarar jag bilderna på ett USB

Klädtips, ha gärna ljusa kläder, undvik starka färger eller tryck, matcha gärna kläder på syskon utan att det känns allt för uppstyltat och stylat, har ni andra funderingar är ni välkomna att fråga.


 

Villkor

De fullständiga villkoren regleras i ett kontrakt som skrivs mellan kund och fotograf vid första mötet. Alla bilder visas i ett privat webbalbum för er innan full betalning, därefter levereras bilderna till er. En bokningsavgift på 750 kronor betalas vid bokningstillfället. Alla priser är inklusive moms, och betalning sker via Frilans finans. Reseersättning tillkommer med 25 kr/mil vid resor över 3 mil från Kinna. Bilderna får användas fritt för privat bruk (utskrifter, bloggar, Facebook m.m.). Om bilderna publiceras på internet eller i redaktionella sammanhang måste alltid fotograf anges. Det är inte tillåtet att göra ändringar i bilderna utan mitt tillstånd. Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i min marknadsföring

Priser

Jag tar en fotograferingsavgift på 750 kronor därefter väljer du ut det paket du önskar köpa till, ju större paket ju mer bilder får du, givetvis får du alltid alla bilder i även i webformat för delning på nätet. Önskar man så kan man även via mig beställa färdiga utskrifter och förstoringar meddela detta i så fall så bifogas prislista för detta.
 

MINI                                 1500

I det lilla paketet får du 5 utvalda bilder i utskriftformat.   Detta passar för dig som önskar bilder till CV eller bara önskar någon enstaka bild.  Ni får välja bilder från ett eget webbalbum och jag skickar sedan bilderna via dropbox för nedladdning.
 

Hör av dig:

MIDI                               2500

I mellanpaketet får du 20 bilder i högupplöst format, du väljer ut dina bilder via ett eget webbalbum passar den lilla familjen där ni får bilder på era barn samt på hela familjen.  Ni får välja bilder från ett eget webbalbum och bilderna skickas sedan för nedladdning via dropbox.
 

MAXI                             3500

I stora paketet får du alla bilder i ert urval, ca: 40 - 50 bilder i ett högupplöst format, ni får bilderna till påsikt på ett eget webbalbum och därefter skickas bilderna till er på ett USB minne.  Alla bilder skickas även i en lagom stor webbupplösning.